hulla hups

9:29 AM / Comments (2) / by hayyul's precious

well this is the 3rd day my stomach buat hal!
sakit lagi. damn!
esok if sakit lagi i think of getting it scan.
i cant eat.
i cant sleep.

it's hurt like hell!
well today i woke up around 10am. get into the shower then tengok tv till 1 smthing. then sham called me. wanted me to join him lepak at medan 16.
then dia sampai around 2 smthing then we all lepak at medan. there was me,sham and fawwaz.
so kitorang pun lepak lah.. 15minutes later bard cames with joe and moks.
so meneruskan aktiviti lepak kitorang tetiba aku open cerita "ape kata kita g drving range?"
fawwaz jawap."cantik"
bard."aku on jer"
sham."aku tengok jelah tak main kowt"
so we make our move.
pergi rumah aku dulu amik iron.
then g umah bard. then after that pergi rumah sham cause sham changed his mind about playing..
we arrived at IOI around 4 i thinklaaa.
hit some ball all the way!!!!
then finished around 5something.. later we all gather at uniten gerai kuih muih. makan meehun sup,nasi lemak,donut! yummy! minum soyaaaa bean! my fav!

owh my father called while i was playing.. mintak ku menghadirkan diri ke kajang.. amik kereta.. so i mintaklah sham hantarkan..
sampai kat sana sham chill kejap around 10 minutes then dia balik.. so aku temanlah ayahku sementara menunggu kereta dia siap..
around 830 aku smpai rumah.. kereta ayahku tak siap lagi. esok rasanya siap..
so on the way balik gastrik start menyerang kembali!
samapi je rumah aku serbu honey star! dua mug besar habis!
damn!

take may medicine then rest jap..then now just got back from sham's house.. main PES! ada tournement!

well thats all for now! adios!

GAS!

7:56 AM / Comments (0) / by hayyul's precious

satu hari aku tak keluar rumah disebabkan GASTRIK..
arghh! sakit tak terkata tapi sempat juga aku masuk ke blogku..
takkan nak tidur je kan. duduk dirumah tanpa membuat apa2 asyik tido je hari ni.. hujan amat lebat hari ni.. kawan2 ku ada "text"aku but aku macam tak bermaya untuk reply msg diorang.. sorry guys! pukul 9:30 malam tadi aku ke bandar kajang. pergi ke klinik kerana gastrik ku bertambah teruk.. doctor ckp sebab2 aku kena adalah sebab aku asyik lambat makan and aku suka skip makan. kadang2 aku just makan sekali sehari.. tuelah sebab aku kena gastrik. doctor bagi aku ubat.. dia kata just rest for 2 or 3 days..
so sekarang balik rumah and just tido..

satu hari ini pun aku just makan honey star and minum hot milo. tue jelah. manalah nak sihat kan?
tapi aku betul2 tak terasa nak makan apa2.
maybe dalam sehari dua lagi oklah ni.. owh there's a good news actually! gadis anulicious dah balik semenanjung..
but sadly dia demam.

so now i'm waiting for my hot milo then i'm off to bed..
well that's all folks!
tata~

p/S: YOU! JANGAN LUPA MAKAN UBAT! AND GET SOME REST!

running wild with the hippo

2:10 PM / Comments (0) / by hayyul's precious

insan..

dunia beradap dengan situasi dan kompromasi.
aku pula sedang mengadap laptop sambil memikirkan ayat-ayat propaganda yang sesuai untuk ditulis dalam BLOGku ini..
aku baru sahaja pulang dari "MELEPAK". jam menunjukkan pukul 5:12 pagi..
hmm.. masih awal untuk aku masuk tidur..
aku kesejukkan walaupun setelah memakai baju sejuk. bosan sungguh.. esok apa PLAN yang akan dirancang.. GOLF? tak tau lagilah.. kalau ada KAKI, then aku ON jer..


perut aku agak kelaparan sebenarnya.. time2 macam ni kalau dapat makan dekat "MURNI SS2" agak best.. fuh!! chicken chop yang agak besar kurang hajar tue! dapat makan nie agak anazzzzz!
OOOOOOooo tak boleh2. sekarang ni kena kurangkan makan! damn berat naik 2 kilo! bahaya ni..
putrajaya sekarang ni dah lain macam.. everyone is on muscle building madness!
sooo saya pun turut serta.. tak tercabar ke tengok member2 lain badan dah funkylicious! mestilah tercabar kan??! sooooo no oily food! untuk sementara jelah.. dapat turun another 5kilogram kira dah OK lah..
yakin boleh punyalah! bak kata orang putih "SMALL MATTER" dan bak kata orang melayu "TARA HAL JOHN" hahahha..

owh... still thinking if nak gunting rambut or tak.. agak jealous gak tengok member2 rambut pendek ni. tapi cam tak berani ambil risiko.. cause dah biasa rambut panjang since form 5.. so agak ganjil lah if tiba2 dah rambut pendek..
maybe next year akan gugurlah rambut ini kebumi... everyone need to move on right?
takkan sampai ke tua taknak rambut pendek.
well thats all for now.. as usual jgn marah k kalau ada salah cakap.. biasalah. blog aku ni tak macam blog orang lain... suka hati aku je nak tulis camne and ape... this is me.. I SEE, I SAW AND I CONQUER!

mom and dad

7:16 AM / Comments (0) / by hayyul's precious

sound of silence..

fact in life..
for i have been thru up and down in this huge alter-EGO..
starting with a voice that whisper thru my ears..
listening to the sound saying the world is mine..

just know your step and u'll be ok..
staring at the sky when the sun comes down...
saying to myself.. "how lucky i am to live"
fighting for awhile now from the dark..

thank you to my mom and my dad for showing me what life really is..
well if not for you guys i may not breath..
if not for you guys, the year 1998 is my last year to live...

i would give up my soul, my life right here and right now for you guys..
i love you mom and dad.. thank you for everything.....

X

10:33 AM / Comments (0) / by hayyul's precious

what will happen?

what will happen if i was never here?
never been born?

mind boggling*
wish upon a star..
wish
wish
wish
wish

happy...

all around

7:46 AM / Comments (0) / by hayyul's precious

hello mellow..
it's been like ages since i wrote anything..

been busy with all the things that the world can offer..
fun and sad at the same time..

maybe it could be worse..
i need something new and fresh for my life..
hmm..

what could that be?

still searching...
maybe just maybe... one day i'll find what i'm looking for...