asam boi makan dengan boboy jadilah koboi

12:02 PM / Comments (0) / by hayyul's precious

el loco pico moco!

ok here's the thing!

aku sekarang nie kebosanan soooo penulisan malam yang indah bak memanggil hantu pontianak ini akan berkisar tentang kebodohan seluruh kehidupan dan prasangka ku!

SELAMA KORANG HIDUP NIE APA YANG PERNAH KORANG SUMBANGSIHKAN PADA NEGARA?!

title diatas agak bodohkan??
so kita borak lah pasal benda yang lagi bodoh!
tadi aku pergi subang!
makan nasi goreng yang super pedas!
agak jauh kowt aku merayau..
dari putrajaya yang indah bagaikan syorrrga ke subang yang indah bagaikan sang pujangga!

tapi tade ape pun kat subang..
bosan jer!
aku merayau sebab aku nie agak susah nak tido.. nie ada gak aku tido kul 8 or 9 pagi..
tahlah..
tapi agak best owh tengah malam mcm nie! ASTRO movie dia best2 dowh malam camnie!
orang kata kalau tengok sambil makan biskut kering! fuh! superb!

hmm.. aku skang nie hanya tunggu concert JASON MRAZ nie! tak sabar haku! nak gak sing-a-long lagu I'M YOURS dan LUCKY!
cubalah bayangkan aku dapat lepak dengan jason kat backstage! fuh memang aku mintak dia petik gitar lagu i'm yours dengan lucky pastue aku nyanyi pastue orang record pastue aku burn jadi dvd pastue aku bg kat bakal awek aku! sure cairlah!!

cool dowh!
haaaa! kan aku dah cakap aku nie dah melalut jauh sangat nie! dah sampai temerloh dah aku melalut nie!


another thing is.. last sunday aku g lah klcc dengan rakanku yang tak kurang ensemya.. aku glah sana.. alangkah terkejut jawa peranakanye aku pabila aku tengok klcc tue dah macam imigresen! BANYAK GILER BABENG LAKHANAT TAHAP BELUM CIPAN CAMPUR TENUKNYE RAMAI WARGANEGARA INDON DAN BANGLA! ada satu bangla nie dia g masuknye kolam kat luar klcc tue semata2 nak hamik gambar! nasib baiklah siang! kalau malam MEMANG tak nampak kowt! muahahahah!

tapi serious ar tue first time aku g klcc yang aku rasa nak balik cepat! HORROR dowh!
cuaknye tak terkira! bukan ape.. kang dia tanya aku dalam bahasa lain aku nak jawap hapeh? takkan "NGOMONG SAMA TANGAN GWE" kowt? buduh!

oklah sampai disini sajalah nukilan jiwa sang pujangga arjuna cinta sang citra alam tararara!

wa ciao dululah!

rasa2 tak nak blah gak korang nak rasa kaki nak kaki???!
ok salam muhibbah! salute malute!
nanti aku buat lagi blog yang tak kurang merepek situasinya!
"HABIS"

0 comments: